top of page
  • Foto van schrijverMarjolijn Breuring

Geef moderne dans een kans op Voorne aan Zee

Doneer nu en help mee aan het realiseren van NEXUS:

Na het succes van Brielle danst HOOP, is op 2 en 3 december 2023 NEXUS, de nieuwste moderne dansvoorstelling van Marjolijn Breuring met muziek van Terence Hansen te zien in het BREStheater. Help ons bij het realiseren van dit prachtige project! Doneer nu!

De aanleiding tot het maken van NEXUS

Het succes van Brielle danst HOOP (dec. 2022) in het BREStheater smaakte naar meer! Deze voorstelling maakte ik in opdracht ter gelegenheid van Brielles 450 jaar vrijheid. Beide voorstellingen waren stijf uitverkocht. Mensen die de voorstelling gezien hebben reageerden zeer enthousiast en gaven aan uit te kijken naar een vervolg van dit bijzondere initiatief. De afgelopen maanden heb ik hard achter de schermen gewerkt om een nieuwe moderne dansvoorstelling te kunnen realiseren, om zo het publiek van Voorne aan Zee dat van moderne dans houdt opnieuw een mooie kijkervaring te kunnen geven, waarvan de choreografie wederom gemaakt wordt door mij, de muziek opnieuw gecomponeerd wordt door Terence Hansen en gedanst wordt door getalenteerde dansers uit Voorne aan Zee.

Waar wordt jouw donatie aan besteed?

Startgelden hebben het mogelijk gemaakt te beginnen. Hiervan kan voor een deel de huur van de repetitieruimte, het theater zelf, fotografie, video en pr-zaken bekostigd worden. Maar er is meer geld nodig. Vooral om het licht en geluid op een professionele manier te kunnen produceren. Om dit te kunnen realiseren heb ik jouw financiële steun nodig. Dus draag jij moderne dans op Voorne aan Zee met speciaal gecomponeerde muziek door Terence Hansen een warm hart toe? Dan zie ik heel graag jouw donatie tegemoet!

Thema NEXUS

Het uitgangspunt is de fusie van de gemeentes Hellevoetsluis, Brielle, West Voorne (Rockanje en Oostvoorne) tot de gemeente Voorne aan Zee. Onderzocht wordt wat deze nieuwe verbinding op lokaal niveau en op persoonlijk niveau inhoudt. In welke mate is verbinding belangrijk? Wat heb je nodig om tot verbinding te komen, met jezelf en met anderen? En wat gebeurt er als je afgesneden raakt van jezelf of de gemeenschap waarin je je bevindt? Met jouw donatie zal met dans in een choreografie van Marjolijn Breuring en muziek van Terence Hansen voelbaar worden hoe verbinding een rol speelt in ieders leven.

Jouw donatie niet voor niets

Door te doneren maak je een prachtige verbinding met de voorstelling. Doe het nu! Natuurlijk hoeft dit niet voor niets! We hebben bijzondere tegenprestaties bedacht waaruit je kunt kiezen. Help je ons?

Als je doneert, wil ik je bedanken voor je bijdrage. Want met jouw bijdrage maken we dit mogelijk. En ik hoop je dan ook van harte te zien op 2 of 3 december, hier, in het BREStheater.


1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page